Hizmet Şartları


*Sesli Şiir Vakti    sitesi Sitenin Yanlış Kullanımından dolayı doğabilecek zarar ve telif hakkı ihlallerinden sorumlu değildir.

*Sesli Şiir Vakti   sitesi Kural İhlalleri ve Telif Hakları konusunda duyarlıdır. Telif Hakkı ihlali görülen durumlarda uyarılmamız dahilinde gereken katiyetle ve derhal yapılacaktır. Uyarı ve görüşlerinizi  vaktisiir@gmail.com mail adresine ve yorum bölümlerine yapabilirsiniz.

*Sesli Şiir Vakti  sitesi sizlere sesli şiir dinletisi sunmak için çalışmaktadır, Sizde kendiniz şiir okuyup kaydedebilir ve bize gönderebilirsiniz. Bizde sizin şiirleriniz büyük bir mutlulukla düzenler ve yayınlarız. Bunun için mail adresimiz: vaktisiir@gmail.com dur.

*Sesli Şiir Vakti  sitesi takipçilerini pop-up, reklam virüsleri ve görselliği bozan reklamlarla rahatsız etmez, bu yüzden sitemiz güvenli ve hızlıdır.

*Sesli Şiir Vakti  sitesinin yorum bölümleri denetlenmektedir. Yine de bu yorum bölümlerinde sizi  aldatmaya çalışan insanlar, küfür vb. şeyler gördüğünüz takdirde bizi : vaktisiir@gmail.com  dan yada yorum bölümünden uyarınız. Ve hiç bir sebeple yorum bölümünde size tıklamanız, bir şey yapmanız istendiğinde dikkate almayınız ve kimseyle polemiğe girmeyiniz. Sitemiz yorum bölümünden çıkabilecek zararlardan sorumlu değildir.

 *Sesli Şiir Vakti Sitesi Olarak Size Daha İyi Hizmet verebilmemiz için lütfen bize istek ve görüşlerinizi gönderiniz:
vaktisiir@gmail.com ve Yorum bölümlerinden bize Ulaşabilirsiniz


*Sesli Şiir Vakti 

Bu Şiiri Paylaş :
 

Yorum Gönder

 
Sesli Şiir Vakti Hizmet Şartları | Gizlilik Politikası | Telif Hakkları
Copyright © 2012. Şiir Vakti - All Rights Reserved
Geliştiren CihanWebMaster
Proudly powered by Blogger