Telif Hakları


Telif Hakları Sözleşmesi:

*Sesli Şiir Vakti sitesinde yayınlanan yazı ve şiirlerin resimlerin kaynakçası ve sahibi belirtilmiştir. Herhangi bir sitede ve yerde yayınlamadan önce sahiplerinden izin alınmalıdır. Ayrıca sitede sadece dinleme yapabilirsiniz. Çeşitli programlar vasıtasıyla görsel ve işitsel dosyaları, video veya ses formatında bilgisayarınıza indirmeniz halinde doğabilecek sorunlardan seslisiirvakti.blogspot.com sorumlu değildir. 

*Sesli Şiir Vakti Sitesinde yayınlanan sesli şiirlerin düzenlemesi, şiir kısımlarının yazı tiplerinin ve resimlerinin birebir örtüştüğü ve birebir kopyalandığı görüldüğünde çıkabilecek zararlardan kopyalayan ve yayınlayan ve yayınlandığı yerin sahibi sorumlu tutulacaktır.

*Sesli Şiir Vakti Sitesi Telif Hakları ve yayın ihlalleri konusunda duyarlıdır. Eğer ihlal ettiğimizi düşünüyorsanız lütfen uyarın: vaktisiir@gmail.com  ve yorum bölümlerinden uyarabilirsiniz.

*Sesli Şiir Vakti sitesinin tasarım ve yazılım kısmı cihanwebmaster a, şiir ve düzenleme kısmı seslisiirvakti'ne aittir. Ve her hakkı Saklıdır®.

Bu Şiiri Paylaş :
 

Yorum Gönder

 
Sesli Şiir Vakti Hizmet Şartları | Gizlilik Politikası | Telif Hakkları
Copyright © 2012. Şiir Vakti - All Rights Reserved
Geliştiren CihanWebMaster
Proudly powered by Blogger